Friday, August 5, 2011

Singapura

Posted by tyka dins at 2:18 PM
Reactions: 
Aku tertarik untuk like page Shahril+Hidayah=Biadab ni sebab ianya melibatkan My country. Malaysia. Ekhem.
Hello. Bagus sangatkah negara itu ?

See this kind of the pics dulu :


Gambar pasangan pemain singapura.*Original sinagapura-pura tak ni *


Aku difahamkan minah ni sudah mengutuk pemain malaysia sebab buat skill tak jadi. Haish.

See, dia cakap monkey ?


Fakta nya ialah :

Kami bukan tak nak admitt kami kalah, cuma kami sakit hati sebab kamu orang main tipu. Pleaselah, jangan buat sakit every single time dalam game tuh, menampakkan kamu orang ni lemah TENAGA BATIN lah . Opss.

Asyik2 nak jatuh. APehal ?
Tak jantan lah geng. Lu jantan kan ? Bak kata Aaron Aziz. *One of my fav actor. I ADMIT!*

Main untuk semangat negara lain tau geng, kamu orang main player import lebih boleh la citer, kami ni wlaau seBANGSAT2 kami pun, kami sedar kami ni MALAYSIA. kamu sedar kamu singapura kamu bangga ADA APA ?
Negara sendiri takut nak duduk migrate MALAYSIA.apehal ?

Siasatan polis berkenaan dengan kes ni akan diperpanjangkan. * Aku harap pihak polis tak mengamalkan sikap tidak peduli tentang hal ni*

Pucuk pangkal nya,

Kamu orang nak bangga sangat dengan SINGAPURA, silakan.
sebab pointless cakap apa pun, sebab kena admit jugaklah itu negara kelahiran kamu orang.

Bukan nak suh kamu orang migrate masuk MALAYSIA, but give some respect lah those yang selamatkan tanah melayu dulu. Kalau takda pahlawan2 kita and Perdana Menteri T.Abdul Rahman, sinagapura tak bebas lagi. Thanks to MALAYSIA jugak sebab lepaskan kamu orang daripada GAGASAN MALAYSIA ataupun TANAH MELAYU PERSEKUTUAN.

Peace no war. :)





0 comments:

 

DUNIA AKU TIADA LIMIT Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos