Saturday, February 27, 2010

:Hati yang kau sakiti.

Posted by tyka dins at 1:06 AM
Reactions: 
0 comments
*Jangan kau pernah mimpi untuk aku kahwin dengan kau.sekian.

Jangan pernah katakan bahwa cintamu hanyalah untukku
Karena kini kau telah membaginya
Maafkan jika memang kini harus ku tinggalkan dirimu
Karena hatiku selalu kau lukai
Tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
Ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa

Reff :
Ku menangis membayangkan
betapa kejamnya dirimu atas diriku
Kau duakan cinta ini, kau pergi bersamanya
Ku menangis melepaskan
Kepergian dirimu dari sisi hidupku
Harus selalu kau tau akulah hati yang telah kau sakiti

Thursday, February 11, 2010

:do not pity to her please.but please pray for her "sembuh".

Posted by tyka dins at 8:51 PM
Reactions: 
2 comments
http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Tuesday/Ratu/20100209085724/Article

atas ni address utk anak buah aku yg sgt comel nak mati.
tapi dia kne pyakit yg tak dpt nak dielakkan..
ni kerja tuhan..
so kite hanya pasrah dan ikhtiar utk cari segala pneawar..
akan tetapi,
penyakit ini TIDAK BERJANGKIT.dan ianya bukan penyakit yang sikit2 geli la apela..
tolonglah jadi aware sikit boley tak?
kamu juga satu hari nanti punyai anak..dan jangan menghina anak orang lain sedangkan kita tak tahu anak kita nanti macam mana..
itu semua ketentuan yang maha esa..
kita hanya mampu berdoa untuk menghindarkan segala musibah..
tapi bila dapat satu musibah,kita hanya boleh berdoa untuk meredakan nya bukan untuk mengeluh.
jadi CONCLUSION nya,
jadi lah insan yang berguna sikit dan taat kepada Allah.:)
wassalam.

Friday, February 5, 2010

:kerenah siapa yah? hehe.:)

Posted by tyka dins at 6:52 PM
Reactions: 
0 comments
Bila boss tiada di pejabat :
Bila boss panggil :
Bila kena hadiri mesyuarat :
Bila waktu rehat :
Bila dapat projek baru dari boss :
Bila tengah cari idea untuk projek baru :
Bila projek yang boss bagi susah nak buat :
Bila otak jam... :
Bila 'client' banyak cerita dan berlagak pandai :
Bila 'client' tukar fikiran saat akhir :
Bila boss suruh kerja lebih masa (OT) :
Boss suruh datang pejabat waktu cuti ada projek 'urgent' :
Bila dah terbuat silap pada projek yang boss bagi :
Bila projek disiapkan dengan jayanya :
Bila projek gagal :
Bila dapat gaji : HAPPENING
 

DUNIA AKU TIADA LIMIT Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos