Saturday, August 6, 2011

Diddy & Kay

Posted by tyka dins at 12:16 PM
Reactions: 
Hi. Salam ramadhan.
today is a relax day. hmm. relax2 pong jap gi nak kene masak. Adoi. Sesungguhnya, memasak itu lebih afdhal dari membeli. Erk 0.o.

Entri kali ni, tyka nak promote lagu diddy & kay. Who's them ?

Mereka adalah gabungan adik-beradik yang mantap and 'dilahirkan' daripada rancangan rEAliti di astro iaitu Akademi Fantasiaaaa.
Ekhem.
Lagu mereka adik-beradik sedang dipromosikan di corong2 radio dan salah satunya ialah Hot.fm.(Lebih hangat daipada biasa) Hangat ke ? (:

So, apa yang anda perlu buat untuk menyokong karier si adik-beradik ni. senang jer. :)
Tak perlu undi 50 sen, or Afundi or what. Just tulis detail korang dekat sini a.k.a


and tulis lagu pilihan pertama tuh. #Bertarung sampai Akhir.

and tulis lagu kedua tuh #Bertarung sampai Akhir.

and tulis lagu ketiga tuh #Bertarung sampai Akhir.

Haha. menunjukkan anda tegar dengan pilihan lagu anda. (;

Lagu bertarung sampai akhir ini boleh diperlihat di sini .

video

Lirik lagu ini ditulis sendiri oleh Diddy.
Dan Lagu nya dicita oleh Audi Mok. (:

So, apa lagi request la lagu mereka bebanyak ! (;

Selamat mendengar !



*Sumber picture/video : take from Abang badrul






0 comments:

 

DUNIA AKU TIADA LIMIT Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos