Tuesday, November 15, 2011

Najwa Latiff & Greyson Chance !

Posted by tyka dins at 11:58 PM
Reactions: 
9 comments
Pemikiran Otak+Akal *Segelintir Melayu makin lama di momok dengan kebodohan.

Bodoh !

Bodoh !

Bodoh !



















Apa masalah dengan kau *segilintir melayu ?

Cermin diri dulu, engkau hadap facebook berjam2, engkau jadi tahi twitter kononnya, tapi secara SEDAR suruhan Allah kau tinggalkan. Tiba pula, Masalah tangan yang tunjuk konon2 ala2 illuminati ini dititikberatkan ?
Kenapa ?

Memang dah gila agaknya pemikiran *segilintir orang melayu.
Wajar kah Najwa Latif dilabel sebagai "sembah syaitan" ?
Apa kepala hotak kau *segilintir melayu.
Amarah aku makin tinggi,
itu kerana aku anak Melayu!
Aku malu.

Kalo trend k-pop, kau follow ! Drama korea, fashion korea, semuanya k-pop kau follow *segelintir melayu !

Kalo filem spider man keluar dulu2, kita ikut ala2 tangan Najwa di atas tuh boleh pula ya ?
Atau kita dipanggil "sembah syaitan" juga ya *segelintir melayu ?

Fikir sehabis2nya.

Allah bagi kita Akal untuk berfikir, bukan semata2 otak yang ada. Hanya binatang mungkin punyai otak tiada akal bukan ?

Aku tak membela Najwa Latif, kerna kadang2 aku annoyed jugak lagu ala2 kanak2 tadika. *Maaf ya Najwa, ini hak pendapat aku sebagai manusia* Cuma ya lah, liriknya simple menjadi ikutan. Itu standard.

Tegas di sini, bukan untuk memandai, cuma perbetulkan. Jika Salah, aku buka lorong lurus untuk dibetulkan kalau aku bengkok.

Sekian.




Nota tangan :
Pada yang tanya illuminati tuh apa, search kat google ya. Kerana aku sendiri kenal apa itu erti illuminati pun semasa umur 19tahun ! So,tidak pelik. 

Tunggu

Posted by tyka dins at 4:57 PM
Reactions: 
1 comments
Aku tunggu hari itu yang tak kunjung tiba.

Bila aku selak balik, sudah datang.

Tunggu, aku punya banyak cerita.
 

DUNIA AKU TIADA LIMIT Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos