Saturday, March 27, 2010

:sekarang aku nak gelak!

Posted by tyka dins at 12:52 PM
Reactions: 
3 comments
ahahha..bengong ke apa ke mamat nie..
ada bini cantik,ada bini steady,ada bini dah beranak kan untuk dia..
tapi still cari a gurl tah mana2 dia jumpa and tak lawa mcm bini dia sekarang,kurus meleding,and tah ape ntah2..belum jadi menantu dah sibuk panggil mak laki tuh mama..ayoyo..
hahahah..
kelakar2..
laki tuh tak perasan ke yang perempuan tuh tak lawa?nak kata LOW taste tapi dapat bini cantik kira HIGH taste lah kan..
doiyai...
haahhaha..
aku tau nak gelak je sekarang ni..
ya allah berdosanya kutuk orang tapi tuh la hakikat dia..
karma yang terjadi antara sekeliling aku ni..
bukan niat nak menghukum perempuan tuh..
tapi cuma beri pandangan la je kan..
kamu tuh kawan dengan laki orang yang dah beranak ramai..
so lupakan jela hasrat..ramai lagi jantan teruna dalam dunia ni..
kamu si perempuan,
ingatlah..
kamu tu belum terkena lagi bila laki kamu dirampas orang...
apa perasaan kamu bila lelaki kamu dirampas sedangkan kamu sudah ramai anak dengan lelaki kamu?
adoi~~~
tentu sakit hati bukan?
ingatlah,
lelaki ni ada banyak nafsu.
dan kadang2..mereka menggunakan nafsu mereka untuk SAJA-SAJA..
mean SAJA-SAJA tu mcm contoh,diorang memain..diorg bosan..diorg saje nak menggatal..nanti at last,diorg balik pada bini masing2 jugak..menuntut ZAHIR dan BATIN la org kata..hahaha..Ha time tuh bukan kamu si perempuan rugi ke?
so conclusion nya,
carilah lelaki yang betul2 tiada bini,tiada segalanya.TERUNA tang2! hahaha..:)

Thursday, March 18, 2010

:nadiku..

Posted by tyka dins at 2:47 AM
Reactions: 
1 comments
lagu ni best.

penyanyi sabhi saddi. nadiku tajuk dia.

tekan sini..

Saturday, March 13, 2010

: curang

Posted by tyka dins at 7:39 AM
Reactions: 
0 comments
Berdasarkan Kamus Dewan Edisi Ke-4, curang I tidak jujur, tidak lurus (tulus) hati: orang-orang yg munafik senantiasa berhati ~; mencurangi menipu, membohongi, mengakali; kecurangan keadaan curang, ketidakjujuran:

kenapa aku tulis entry nie?aku nak bagitau orang luar kat sana..tolonglah...jgn curang pada pasangan anda..sebabnya padah anda sendiri....dah terhantuk baru lah nak terngadah..

maaf.
aku bukan zalim nak hukum orang curang nie.
tapi bagi aku,words contoh i luv u tuh..deserved utk org tersayang jer!
so takde istilah tuh untuk pmpuan or lelaki lain kot!
demikian semua ni,aku simpulkan..tolong jangan curang.

bila aku kene benda ni..

first : aku tak kan maafkan dia n nak bagi peluang kedua.

second: minta maaf,aku terpaksa zalim.sebab aku dah banyak kali terkena so aku tak nak terkena lagi!

ketiga: tak ada pa ko nak ampunkan semua sebab bagi aku kalo lelaki atau perempuan curang ni,takde pendirian.

keempat : tolonglah jangan menagaku yang kau tuh sayang perempaun or laki kau sbb ko dh boleh nak main2 dengan orang lain..oh please!

kelima : sorry,if aku yang kene..(terkena dh kot)..aku akan ampunkan,maka untuk aku kembali pada-nya minta maaf..pikir sendiri lah k..aku dh malas nak pikir pasal kau..

dan lagu ini aku re-post balik.tolong baca elok2.sekian.

hati yang kau sakiti.
Jangan pernah katakan bahwa cintamu hanyalah untukku
Karena kini kau telah membaginya
Maafkan jika memang kini harus ku tinggalkan dirimu
Karena hatiku selalu kau lukai
Tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
Ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa


Ku menangis membayangkan
betapa kejamnya dirimu atas diriku
Kau duakan cinta ini, kau pergi bersamanya
Ku menangis melepaskan
Kepergian dirimu dari sisi hidupku
Harus selalu kau tau akulah hati yang telah kau sakiti

jangan pernah katakan bahawa cinta kau untuk ku okeh! aku sakit!

Wednesday, March 10, 2010

:5 soalan apabila ditanya.

Posted by tyka dins at 2:55 PM
Reactions: 
0 comments
Bila kaya masa dah ada anak2 apa kau mahu buat?

+ aku nak hantar anak-anak aku nanti gi al-amin,pas tuh belajar bahasa cina,pastuh pegi anta School Base,pas tuh malam plak biar aku jadi cikgu Bahasa Melayu diorg.haha.

Bila kau rasa hidup kau dah tak bererti apa pulak kau nak buat?

+ kau jangan tanya soalan bodoh la..sebab aku tak pernah rasa hidup aku tak bererti..sebab aku dah macam2 sgt aku lalu..so,aku bersedia tempuh apapun yang cuba halang untuk aku jadi lebih tenang lepas2 ni. ;)

Bila kau rasa cinta kau tuh bermakna sangat,macamna nak percaya?

+ Aku belajar kenal cinta sejak dari sekolah lagi..cinta monyet ke ape ke..tapi ade satu cinta yang datang kat hati aku sampai sekarang aku tak ley nak buang..entahla..tapi aku tak nafikan,aku banyak makan hati bila aku bercinta dulu2..haha..apa boleh buat..paling aku tak suka,ada satu mamat ni,dia cakap dia takda komitmen nak bercinta..huh! bagi aku,aku time tuh kecik sgt,so aku redha jela..bila skunk aku pikir2 balik,MACAM KAU TUH BAGUS sgt jer..:)

Bila mak kau dah takda?


+ ya allah,dia sumber inspirasi aku.bukan takat mak je,,dia lah segala2nya untuk aku..aku tak tau lah hidup aku kalo takde dia..even if lah kalo ada teman hidup pun time tuh,tak sama bile mak aku teman kan aku selama 20lebey tahun nie..;(

Bila kau rasa orang menyampah dengan kau?

+ hey hey hey..aku dah tak kesah la sgt kot..sebabnyer,biarlah orang tuh nak rase ape ngan aku..as long as aku tau ape yang aku tuturkan apabila bercakap..sbb,aku amalkan benda ni.."buat baik berpada2,buat jahat jgn sesekali.sbb tuhan bayar CASH sekarang..so,aku tak perlu risau.

sekarang plak aku tanya kau plak soklan,asyik aku jawab kau je kan cik soalan.


cik soalan,tolonglah jangan tanya2 benda2 ni pada aku..sebab aku tak nak pikir benda2 nie..tujuan aku hidup sbg hamba allah dlm dunia ni,banyak benda2 lain yang boleh fikir dr ko tanya aku soalan2 mcm ni wahai cik soalan..so,keet quiet and mind own ur business k. chill~~

Tuesday, March 2, 2010

: Ada bisnes baru

Posted by tyka dins at 11:01 PM
Reactions: 
0 comments







1 Login FACEBOOK dapat duit rm100 - rm1000 hari-hari ;)

2 Sangat mudah.

3 Bukan sistem piramid.

4 Bukan sistem MLM.

5 Tak cekik darah sebab modal hanya rm100.

6 Tunggu apa lagi?

: I Hate I Love

Posted by tyka dins at 10:39 PM
Reactions: 
1 comments
I hate you when you're LYING
I hate you when you're BLUFFING
I hate you when you get me ANGRY

and even when you make me
CRY
I hate you when you didnt call
and also hate you when you're FORGET ME

But,the most important thing
Although I hate you,
I still can love you.
 

DUNIA AKU TIADA LIMIT Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos