Tuesday, September 28, 2010

Ting tong !

Posted by tyka dins at 11:11 PM
Reactions: 
1 comments
Kamu semua .


Tyka dah besar .


Ingat .




Monday, September 20, 2010

Kasih pertama

Posted by tyka dins at 4:35 AM
Reactions: 
0 comments
Style la weyh !
Lagu oldies yang aku tengah dengar sekarang . Bila kasih sayang hancur menjadi abu !
aiyoyo .. kasih oh pertama . damn !



Kasih Pertama
Artist: Rani


Tiada seindah kasih
nan pertama...
bersemi di taman hati
segar dan berseri...

tiada semesra kasih
nan pertama...
mencari irama nada
penuh kasih mesra...

tetapi tiada daya
hidupku terasa hampa
bila kasih sayang
hancur jadi abu

kejam...oh... kejam
kasih nan pertama
ku hanya berdo'a S'moga
hidup bahagia

link lagu tersebut : kasih pertama



Dunia takkan tahu isi hati aku tatkala aku duduk bercerita sekalipun .





Monday, September 6, 2010

Hati , tolong pergi .

Posted by tyka dins at 12:08 PM
Reactions: 
0 comments



hati , tolong pergi .





Senyap .

Posted by tyka dins at 10:13 AM
Reactions: 
2 comments
Stress .
Itu ungkapan aku .
Hati ini bagai ditetak-tetak menuntut apa pun aku tak pasti .
Jangan dipaksa hati ini .

Yang pasti .
Secebis niat pun aku tak ingin menoleh ke belakang .
Sedikit pun !
Bayangan gelap itu bagai permainan jongkang-jongkit .
Sekejap di atas . Sekejap di bawah .
Hah .
Jangan ungkap kata sayang jika tidak tau apa itu erti sayang .
Manusia semua khilaf .
Aku juga !

Aku rintih secebis aja .
Secebis .

* Diam *

Sudah lah , pergilah .
Jangan dilayan si rajuk .
Aku tak mahu di pujuk .
Aku keras , sekeras kerikil .
Diam kau di situ , dan lihat aku berjalan .
Terhuyung hayang .
Ini yang kau mahu bukan ?
Terima kasih .





Wednesday, September 1, 2010

Lupa nak say Terima Kasih .

Posted by tyka dins at 12:48 AM
Reactions: 
0 comments
Oh ! Hampir terlupa saya .

My lovely handphone Satio sudah tiada . Sold to Cayah Boipren .

Now , i owned a blackberry storm .


- yes ! -

Appreciated sangat .

Thanks to big brother , cuz bagi free ! Ngeeeeeeeee......:)

ThanksSsSss . Love you lah !


- big brother -



and oh !
no need to update status via blackberry @ facebook lah cuz tak mo lah , nanti - nanti lah ! :) :)

mood : Bersyukur ramai orang sayang .




Merdekakah kita ?

Posted by tyka dins at 12:25 AM
Reactions: 
0 comments
Cukup ke kita untuk merdeka ?

Muncul bertubi - tubi .

Si penipu .

Si cacat hati .

Si Dendam .

Si semua si .

Kalau orang type macam ni still ada dalam Malaysia ,
Maka susah la kita untuk merdeka sepenuhnya .

Kerana ,

type macam ni lah akan merosakkan bangsa sendiri . Lagi - lagi Melayu .
Aiyoh !

Tolonglah ,

Para Ibu bapa , Masyarakat . Sila pantau sebelum di santau . :)

Bagi aku , Merdeka ? Not much words ,
Beruntung
. Itu aje .

Kepada perosak ,

Jangan jadi perosak .

Please .

Nanti menyesal .






 

DUNIA AKU TIADA LIMIT Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos