Monday, May 10, 2010

si tanggang.

Posted by tyka dins at 4:43 PM
Reactions: 
Oh dear mama. i love yOu so much.
ika ni si tanggang. ika tau mama.
tapi, ika bersyUkur sangat.
sebab abang, kakak semua kembali normal.
mama. ika selalu mengamuk bila mama bangunkan ika.
ika tak nak gi sekolah. ika cakap sekolah bosan. tak best. tapi, mama sabar jer. pagi2 mama buatkan ika air milo. air milo. air milo.
hari2,ika tak jemu. duit belanja banyak plak tuh.
mama tak kesah sebab ika ni sekolah.mama cakap.

tapi ika tetap marah-marah mama. ika tau ika tanggang ma..
macam2 ika dah buat.

tadi mama nangis. singkap kisah mama masa mama sakit dulu2.
sape jaga mama la apela.
ma,biar lah.abang dah takda jodoh.nak buat macamana.kan.

ma,ika tau ika tanggang. tapi ika beli ubat USANA harga RM294 tuh sebab nak bagi mama tak nak ada penyakit apa-apa. kencing manis mama dah berkurang kan makan ubat tuh? so, cuma lambat sikit je side effect dia..sabar ye mama.?

ubat tuh memang bagus. doktor pun makan ubat tuh tak makan ubat hospital. :)

mama.malas nak kemas2 umah pun takpelah ma.ika redha. mama dah tua.patut mama duk releks. takpelah.ika dah habis belajar dah. mama duk diam2, biar ika buat semua k. mama layan la citer indon mama tuh tau. jangan lupa makan ubat k. ika sayang mama. ika tak mau jadi tanggang.

sebab ika pun nanti jadi mama. so,tak mau semua turun temurun. terima kasih mama. sebab mama bukan jenis mak yang suke membebel. marah memang jauh sekali lah. ika suka. :) hehe. terima kasih sekali lagi mama.




Ni video sambut mak sedunia mama semalam. :)




Ni gambar2 yang sempat di snap.:)

ni abg
ni kakak.
ni mama.


Ni link video aku lawan nyanyi ngan kakak aku. :P



4 comments:

m ! s z c a y a h on May 10, 2010 at 11:05 PM said...

sumpah nangis !

be strong dear ! alhamdulillah bila semua dah kembali normal .

*nk tau ubat kencing manis tuh boleyh ? mama aku kencing manis jugak . );

aCu on May 11, 2010 at 12:28 AM said...

wan, so sweet =)

~~Sue eLLa~~ on May 11, 2010 at 11:42 AM said...

tanggang...bagi saya ..awak anak yang baik jugak lar yang....sayang kamu..kamu mmg kawan yang baik tuk aku....igt tak time kita kuar sama2 suma tu kan..rindu lar kat ko

tyka dins on May 14, 2010 at 1:03 PM said...

cayah : hehe..nama dia usana. ko taip usana.keluar lah. :)

zazoo : so masam..:)

se : yes! aku pun rinud..takpe,nanti2 k..ada bannnyyyaaakkk bley kite kongsi lepas2 ni..hehehe

 

DUNIA AKU TIADA LIMIT Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos