Monday, May 24, 2010

:sampah!

Posted by tyka dins at 2:13 AM
Reactions: 
ouw!


tyka : kak lie, orang baru beli handbag coach dengan purse coach. cantik. beli dekat us. original lah..

kak lie : apelah beli barang sampah..kau ni beli lah gucci ke prada ker..

tyka : sampah kau cakap kak! ayoyo..habis dah duit aku beli coach tuh kak oi..mahal macam celaka tau! sampai hati.

kak lie : coach tuh macam brand2 guess kau tau tak. orang mana pakai dah. ikut fashion lah!

tyka : ala..dah beli..

ouh damn! kakak ku menyebut begitu dan meng-kondem begitu! damn u kakak! aku dah beli kot..ahhhh..takpe2..its ok..aku kumpul beli gucci biar kau cakap kali ni ape pulak..
bengang plak aku..
eee!!!!!
hahahah..

2 comments:

PDM on May 24, 2010 at 10:21 PM said...

ada aku cakap mcm sampah ke?
ces.seriyes tak ingat.ke aku dah tua?
tp nasihat dr aku, simpanlah duit tu weh.dr beli bag.baik gi umrah! kalau lebih beli lens bayekk punya.camera leh cari makan.bag banyak2 boleh? lu pikirlah sendiri.

tyka dins on May 25, 2010 at 7:26 PM said...

hahahahahahah.awk ckp mcm tuh...tapi tak kecik ati pun..hahaha..simpan ni..macam2 i nak buat..ngahahah.

 

DUNIA AKU TIADA LIMIT Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos