Saturday, March 27, 2010

:sekarang aku nak gelak!

Posted by tyka dins at 12:52 PM
Reactions: 
ahahha..bengong ke apa ke mamat nie..
ada bini cantik,ada bini steady,ada bini dah beranak kan untuk dia..
tapi still cari a gurl tah mana2 dia jumpa and tak lawa mcm bini dia sekarang,kurus meleding,and tah ape ntah2..belum jadi menantu dah sibuk panggil mak laki tuh mama..ayoyo..
hahahah..
kelakar2..
laki tuh tak perasan ke yang perempuan tuh tak lawa?nak kata LOW taste tapi dapat bini cantik kira HIGH taste lah kan..
doiyai...
haahhaha..
aku tau nak gelak je sekarang ni..
ya allah berdosanya kutuk orang tapi tuh la hakikat dia..
karma yang terjadi antara sekeliling aku ni..
bukan niat nak menghukum perempuan tuh..
tapi cuma beri pandangan la je kan..
kamu tuh kawan dengan laki orang yang dah beranak ramai..
so lupakan jela hasrat..ramai lagi jantan teruna dalam dunia ni..
kamu si perempuan,
ingatlah..
kamu tu belum terkena lagi bila laki kamu dirampas orang...
apa perasaan kamu bila lelaki kamu dirampas sedangkan kamu sudah ramai anak dengan lelaki kamu?
adoi~~~
tentu sakit hati bukan?
ingatlah,
lelaki ni ada banyak nafsu.
dan kadang2..mereka menggunakan nafsu mereka untuk SAJA-SAJA..
mean SAJA-SAJA tu mcm contoh,diorang memain..diorg bosan..diorg saje nak menggatal..nanti at last,diorg balik pada bini masing2 jugak..menuntut ZAHIR dan BATIN la org kata..hahaha..Ha time tuh bukan kamu si perempuan rugi ke?
so conclusion nya,
carilah lelaki yang betul2 tiada bini,tiada segalanya.TERUNA tang2! hahaha..:)

3 comments:

~~Sue eLLa~~ on March 27, 2010 at 4:09 PM said...

weyh!!sokong 1220 PERATUS BEB!!!GOOD ADVICE SAYANG....

tyka dins on March 28, 2010 at 4:12 AM said...

nasib sang kumbang ku tidak mempunyai anak.hahahaha..;)

Nurul Hanisah on March 28, 2010 at 5:47 PM said...

woahh! pe ce beb? :D aku pon gelak2 nih haa..

 

DUNIA AKU TIADA LIMIT Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos