Friday, December 9, 2011

Ombak rindu.

Posted by tyka dins at 6:50 PM
Reactions: 
Ya, kita tahu kita tulis entri ni agak TERlambat. Walhal, dah tengok cerita ni seminggu yang lalu. TIPU lah seminggu. ok 5hari yang lalu. Heh

Overall, memang cerita ni ada kekuatan sendiri nya. Cerita ni memang tak sama ending part dia macam NOVEL yang sebenar, BUT, nama pun adaptasi So, tak yah tiru bulat2 pun takpa kan ?

First sekali kita nak cerita sikit ada part-part yang syahdu.

SEBELUM tu, pada anak dara, maybe cerita ni belum betul-betul menusuk ke kalbu rasanya, sebab cerita ni, kalo feeling mak2, baru berkesan sekesannye kot ! AHAHA . damn

First part yang ni  : Pernikahan Hariz and Izzah !




Ha, pada yang nikah kat thailand tuh, memang KELASSSS terasa masa kat sini kan ? HAHAHA. bukan aku
Walaupun macam HINA sangat kawen kat sini, tapi HALAL kan ? Tak dosa kan ? Cuma restu ayah bonda je la kot. OK restu tak  penting ya kawan-kawan  =.="



Second part yang ini : Scene Merajuk duk tepi laut



This one,dah kene tampar, dah kene tolak sampai tergolek-golek golek dan tergolek dalam toilet sebab si Hariz tak kasi Izzah ngandung, dup dap dup dap, sampai pengsan last2 Izzah kata dia PERIOD. damn ! MALU TAK ? MALU TAK ? lain kali, kalau ada JANTAN yang KAKI PUKUL bini tu, elok2 sikit eprangai. HARGAI ISTERI ANDA. euw


Yang ke-3 :  Panas !


Part orang kata ni lah kita cakap SO SWEET. macam aaaa UNTUNGGLAAAA..hehe, tapi HAIP ! kita ada agama, tak mau buat macam ni ya kawan-kawan yang belum kawen tuh ! bukan dosa dah, tapi maksiat. yang dah kawen takpe :) * Kalau yang melakonkan watak macam ni, i no komen, i bukan tuhan nak judge sewenang2 dosa orang :)




part LAST LAST LAST :


 ini sangat shit sweet !




HAHAHAHAHAHA. walaupun kita man u, tapi ini KELAKAR ! hahahaha credit sapa yang edit ! :)


Apa pun, ombak rindu, syabas kerana berjaya kutip berjuta-juta. #UNTUNG LAAA





  

1 comments:

teyhasahaje a.k.a NURUL on December 9, 2011 at 7:03 PM said...

SINGGAH BLOGWALKING ..ADA CERPEN SEDIH DI BLOG ACU... ------> http://teyhasahaje.blogspot.com/2011/12/cerpen-monolog-jangan-lupa-namaku.html SANGAT2 MEMERLUKAN KOME N AWAK YG MEMBINA ~ DTG TAW ..NANTY ACU DTG BALIK BLOG AWK..TENKS :)

 

DUNIA AKU TIADA LIMIT Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos