Friday, December 9, 2011

BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN

Posted by tyka dins at 7:07 PM
Reactions: 





Hai ben. Eh silap ASSALAM Ben ! nama sangat CLassss ! :)

Cik ben, menyuruh sesiapa yang berminat untuk join contest beliau. ni : BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN . Jadi, pada sesiapa yang berminat dan tak minat boleh lah mengisi masa lapang ya :)

Cik ben tanya : Sila jelaskan kenapa blog anda tu lain dari yang lain.. Tang mana lainnya ? Tang mana bestnya ?? Haaa.. Dalam 100 patah perkataan ..

Cik tyka jawab :

                   Tang 1st, cuma apa yang hati rasa, tyka taip. Ikut jari jugak. Kalau jari malas nak taip. Mula la merapu meraban. Hahah .

                  Tang 2nd, isu semasa. Tetiba EMO gilerr nak tulis pasal isu semasa, mulala jari rajin menaip. Lagi2, kalo citer mak2 pergi satu table gosip2 kan,  Kelasss kau jah ! Hahaha . saya bukan kaki gosip! tertiber  yang orang COP KO MELODI BERGERAK TUH APAA !!! tyka oo tyka....
                        
                   Tang 3rd, blog tyka memang boring. Sebab apa ? Nak tau kenapa boring, tanya hati sekarang,BORING KAN ? hahahaha ok dah habis.

                                                                  babai.








   

10 comments:

idiey on December 9, 2011 at 10:56 PM said...

datang dari blog abg Ben, join segmen...nice blog...dah follow sini...jgn lupa ke belog Idiey jgk ya:) dari Idiey - http://milosejuk.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

ainol akasyah on December 10, 2011 at 1:23 AM said...

sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

LaLa on December 10, 2011 at 1:40 AM said...

singgah sini sambil folo, dari segmen Ben Ashaari :)

Ezzattie on December 10, 2011 at 2:04 AM said...

ezzat singgah sini.
jemput singgah blog ezzat jugak ye

http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

Aku Mad on December 10, 2011 at 6:45 AM said...

salam kenal dan follow :)

www.akumad.com

Shaker™ on December 10, 2011 at 6:53 AM said...

siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

**NH-Nurul Hidayah** on December 10, 2011 at 9:06 AM said...

datang dari segmen abg ben :)

Zizie LAM on December 10, 2011 at 8:51 PM said...

hye awak,, dtg dari segmen Ben Ashaari... follow awak! kalau sudi, follow balik yew..

salam kenal ! ^0^

http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Qimayra Mohammad on December 10, 2011 at 11:36 PM said...

datang dari segmen yang sama .. dah follow kamu .. kalau sudi meh laa snggah blog aku and follow ler skali :) :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

from sabah, with love ^^

G@D!z$ on December 12, 2011 at 1:54 PM said...

singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

 

DUNIA AKU TIADA LIMIT Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos