Wednesday, January 20, 2010

:ketandusan idea.

Posted by tyka dins at 11:04 PM
Reactions: 
hey hey..setelah sepenggal aku off kan blog ni..rindu pulak nak menulis..haish.
kerana kicik punye hal la aku terpaksa off kan blog ni..like peribahasa :"kerana nila setitik,habis satu susu rosak..": ha mcm tuh la bunyik nyer..(*saya adalah cikgu BM yang bertauliah..tapi ni ke gaya menulis..ahhaha)
banyak sangat yang best2 sepanjang sepenggal aku off blog ni..nak diceritakan satu2..payah ler..but pe yang terlintas i write on je lah k.:)
kali ni this blog takkan ade gosip2 cerita minah2 ke mamat2 ke cuz benda tuh private so wat pe nak cerita ngan orang sekeliling ryte? bak kata sis ni.."ika kan melodi bergerak.." wahahaha..siut je sis..but its ok..aku terima dgn redha2 nyer..mana lah aku tau aku jadi mcm nie..sbb bnda yg aku tau aku btau la..tak tau aku diam jer..nasib la kalo kamu semua cerita aku nyelah sbb aku tau..heeh..http://users.dakotacom.net/%7Etrish/peachies-collection/peach-files/bugs/butterflypink.gif

so,this is the first entry dat im gonna to ryte..soon any free time aku update lg lah k.:)
tyka dins..

0 comments:

 

DUNIA AKU TIADA LIMIT Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos