Friday, August 24, 2012

mulut kampung.

Posted by tyka dins at 5:45 AM
Reactions: 

tak perlu canang cerita pada telinga aku.
tau adab jaga hati dan perasaan orang?
mak ayah kamu tak pernah ajar?
come here i teach you.
bagi salam sebelum tu.
assalamualaikum.
tanya khabar sihat ke tak.
agak2 benda tu boleh kecil kan hati dan prasaan orang, simpan saja dalam hati.
tak perlu nak bercerita.
bagus betul mulut kau.
jangan berlagak mulia sangat depan aku.
aku tau tahap mulia ko sampai mana.
orang kalau mulia, dia cool.
tak gopoh macam kau.
sengal.
come on,
dia sekarang kaya ke bahagia ke divorce ke.
and s0?
do i have to care?
no need.
so just back off!
no need to be pelakon.
tiada piala untuk orang macam kau.
dasar mulut kampung.
culture shock seriously.

1 comments:

~~zana@pb~~ on October 7, 2012 at 7:14 AM said...

Salam....akk singgah drp twitter tadi pagi. Mulut kampung? Nnti ada pula yg kecil hati..apa2 pun mulut manusia ni takde insurance...hehe..
Tu pasal akk suka twit kalau tak puas hati dgn seseorang, ckp direct tak guna. Kena sindir baru pedih kot....(ni dr pengalaman akk je)

 

DUNIA AKU TIADA LIMIT Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos